torsdag 6. mars 2008

Høyere presisjon med kaffegrut og birkenwasser


av Ulrich Oliver Whaarhesaa
Atter en gang har det norske politiet til fulle vist at de behersker selv de mest intrikate etterforskingsmetoder. Imidlertid har nok
Bergenspolitiet i den meget vanskelige Dung-saken trolig i overilet stress blitt fristet til å bruke en vel dyr metode. Som kjent er det etter innføringen av moms på tjenester blitt uforholdsmessig dyrt å engasjere synske personer. Imidlertid har vi en vekjent og 100% effektiv og dessuten langt billigere metode som nå bør tas i bruk. Spåing i kaffegrut har lange tradisjoner og dessuten en veldokumentert effekt. Allerede på 1600-tallet var dette en yndet syssel i Bergen, og utallige kopper sur kaffe ble konsumert i den anledning. Det var først da Kristian 4 med trussel om bål og brann fikk satt en stopper for denne type «halunkiske spekulationer» at politiet mistet sin mest effektive metode. I dag er det som alle vet fullt mulig å kombinere Kaffegrutspåing med noen solide slurker Birkenwasser (Dr.Dralles). Dette vil garantert gi effekt.
Spåing i kaffegrut er som kjent også en meget anerkjent forskningsmetode som i de senere år har blitt brukt til å dokumentere sensasjonelle funn og oppdagelser, bl.a. i det okkult-sosiologiske grenseland.

Ingen kommentarer: