fredag 1. mai 2009

Innfør gassmaskepåbud nå.



Av Arnfinn Dreythen

TIL KAMP MOT SVINEINNFLUENSAEN
Nå som det er klart selv for de mest bakstreverske kreasjonister og FrP.velgere at verden står overfor en katastrofe av uanede dimensjoner er tiden inne for å ty til drastiske virkemidler. Svineinnfuensaen er den største trusselen verden har stått overfor siden Napoleon tapte slaget ved Waterloo.

Franske myndigheter har alt foreslått et totalforbud mot flyving på Mexico. Dette tiltaket er på langt nær tilstrekkelig og nærmest å sammenligne som å kurere fyllesyke med håndspåleggelse. Oppmerksomheten flyttes fra å være medisinsk til å bli underholdning. Nå som den høyt oppskrytte norske legestanden foretar en storstillet hamstring av Tamilflu til privat bruk er tiden inne for å iverksette effektive tiltak.
Norske myndigheter må snarest ta i bruk unntakslovenes § 212. Denne hjemler som kjent innføring av de tiltak som til enhver tid ansees nødvendig for folkehelsen. Alt i 1919 påviste Dr. Gustav von Krüdenberg at gassmaske gav en 100% effektiv beskyttelse mot spanskesyken. von Krüdenberg påviste at Spanskesyken oppstod alt i 1916, men at den ikke brøt ut i Europa før i 1919 da de hjemvendte soldatene tok av seg gassmaskene og slik fremstod som smittebærere.
Helseminister Bjarne Håkon Hansen må snarest iføre seg gassmaske og i ekstrasending på fjernsynet fortelle det norske folk alvoret i Pandemien.
Neste skritt blir å innføre et 24 timers gassmaskepåbud for hele befolkningen. Påbudet må selvsagt gjelde frem til WHO har avblåst krisen. Kun på denne måte vil Norge kunne undra seg å bli alvorlig rammet av svineinnfluensa. Vi krever øyeblikkelig handling.

Ingen kommentarer: