onsdag 6. mai 2009

Norge trenger et meningspoliti!


av Bernt Bolt
Etter 11. september 2001 fikk amerikanerne heldigvis øynene opp for den kolossale trussel de stod overfor. Titusenvis av fanatiske muslimer hadde allerede infiltrert landet og USA stod nå i en akutt fare for å miste sitt dyrekjøpte demokratiske styresett. For å møte denne trusselen, foretok USA en total omorganisering av sitt hemmelige politi og etterretningsvesen. President George W. Bush opprettet Department of Homeland Security, og denne byråkratiske kjempen har blitt en formidabel suksess.
De siste ukenes debatt omkring tildelingen av Fritt Ord-prisen har avslørt at Norge står overfor en kanskje enda farligere trussel. Folk som Vebjørn Selbekk, Nina Karin Monsen, Mullah Krekar og Erling Fossen får fritt og uhemmet boltre seg i debattprogrammer og leserspalter der de utgyter sine uanstendige meninger. Våre pionerlesber og høyt dekorerte krigshelter er bare noen av de mange som har følt seg krenket av uanstendige menneskers ytringer i media og det offentlige rom. Dette må det en gang for alle bli satt en effektiv stopper for.
Det er tydelig for alle og enhver at den offentlige debatt i Norge er kommet helt ut av kontroll. Uanstendige og politisk ukorrekte ytringer har fritt spillerom i media og det offentlige rom. Tildelingen av Fritt Ord-prisen til Nina Karin Monsen er det hittil tydeligste symptom på et samfunn som er alvorlig sykt. Dette kan rett og slett ikke få fortsette. Det må derfor omgående opprettes et meningspoliti som kan slå effektivt ned på den ukultur som har fått utvikle seg. Vi kan ikke lenger stole på at meningsvigilantene skal klare å holde våre mange dissentere i sjakk. Meningspolitiet må først og fremst rektutteres fra lesbene, feministene og alenemødrenes rekker. Disse kvinnene har både en god magafølelse og fingerspitzgefühl for hvilke meninger som er anstendige nok til å kunne fremføres i det offentlige rom. Kristenfundamentalister og verdslige nypietister fra SV og Raudt har også den moralistiske tyngde jobben krever.
Uanstendige ytringer må heretter straffes minst like strengt som grovt hærverk – etter mitt syn mye strengere. En kolossal utbygging av fengselskapasiteten blir derfor ikke å komme utenom.

Ingen kommentarer: